Майдан. Юрию Кармазину. Правда про минуле

МАЙДАН. Юрію Кармазіну. Правда про минуле.

Коли Майдани є безкровні,
У нас суди - по вуха в вовні,
Лисенькі також вхожі біси,
Імпровізують з-за куліси,
Складуть папір на абордаж,
А ти за рекет тихо даш.

Гусак свині не є товариш,
А хто із них є Ігор Зварич?
Легенькі весла на галери
Етнічні дали мільйонери,
Рясний посів старенький Львів
Антихристу в різдво провів.

А найактивніший сенатор,-
Новітній радівський новатор,-
Шліфує кодекс, сто поправок,
Лавина запитів і правок,
Аншлаг, Кармазін, ПЗВе: *)
-Гострю слова, туба зове.

*)Партія захисників вітчизни.

Я слухав би його на шоу,
Та жаль, внесли платівку нову,
А Шустера і Кисельова
Ганебно залишили слова,
Адже Кармазін гострить там
На "Регіони" ятаган.

-Стояти захисним барьєром
Між президентом і прем'єром
І захищати буду другу -
Тигрюлю, хоч і недолугу,
Також не хочу побиття,
Я не виношу їх сміття.

Окрема група "За вітчизну"
По НУНсі не справляє тризну,
Одне корито, два вже стало,
Росло щоби в Вітчизні сало,
Окрема група - це сім' Я,
Сімейний лідер хто? А я.

Мартиненко підскок, мов палка,
Як наче в кріслі була скалка:
Сьогодні п'ють щампанське з відер,
Оскільки виріс новий лідер,
Їда - в кареті від ЄС, *)
Для коней - пиво і овес.

*)Європейський союз.

Ключові слова: Куліса, Галера, Аншлаг,
Ятаган, Сміття, Опорос, М'ясоїд.


Рецензии