Хвилинка

          ХВИЛИНКА

Хвилинка - крап...
               Пройшлась і впала,
Враз промайнувши крізь сльозу,
Яка чрез тіло в горлі стала,
Й опанувавши тремт в мізку,
Все серцю кисню не давала
Та  склом полізла по нутру
І зупинилась...  Міркувала:
Життя залишу чи зітру?...

Павло Гай-Нижник
27 грудня 2009 р.


Рецензии
Павло, Ваші вірши дуже хвилюють і вражають!
З щирою повагою

Елена Радлинская   11.04.2011 21:57     Заявить о нарушении