Про себе

Стримувати всі думки, напрямлені на мене,
Приймаючи на груди. Привітно жартувати.
А сльози, мов із тюбика, вбирати знов у себе
І завжди говорити усім на противагу.
Неначе ще з дитинства, неначе й справді знаю
Всі таїнства одвічні. Прості шляхи до раю
Тримаю у кишені, «за так» розпространяю
І Всесвіт неосяжний за свого кума маю.


Рецензии