Далекi спогади

Пожовкле листя вкрило землю,
Дерева втратили вбрання,
А бистра рiчка рушить греблю
I котить хвилi навмання.

Стара верба в журбi cхилила
Пониклi вiти до води,
А пам'ять птахом полетiла
В далекi спогади вiйни...

Потомленi солдати спали.
Уранцi бiй за те село,
Що за горою виглядало
Й тривожнi роздуми несло.

Пройшли роки та не забули
Ми тих боїв i тих дорiг
I згадкою подiй минулих
Стоїть село, як оберiг.

Пожовкле листя вкрило землю,
Дерева втратили вбрання,
А рiчка знову рушить греблю
I котить хвилi навмання.


Рецензии