Будова

Будова

Будова речовини в нашім світобудові,
потрібно вперше уявити фізичну ідею,
того ж чого й бажаємо установити, як
нам сприймається вигідним у промові.

Викладення фізичного в ідеї малюнку,
світ платонівський сприймає ідеально
та й відмінно повідомляє свою силу --
уявленням елементів атомічного цепу.

Фізичні частки форм, такі як тетраедри,
куби, ікосаедри та октаедри, будують
неподільної якоїсь складної системи!..
-- Багатоманітними структурами видінь.

Казав Платон: Вогню первопочаток, це
тетраедр. Це є споруда й життя основа!
Душа і дух, в атома ядрах, відібється
як мікросвіт психологічного тест-порога!

04/13/2010


Рецензии