Колись за нашими дiдaми жiнки iшли на Колиму

*   *   *

Колись за нашими дідaми
Жінки ішли на Колимy.
Чи здатна ти піти в страждання,
Коли повторюєш: Люблю.

Чи пронесeш теплo снігaми
І не розпродаж у зимy,
Чи не грішиш ти між словами,
Коли повторюєш: Люблю.

Павло Гай-Нижник
12 липня 1991 р.


Гай-Нижник П. Згадуй мене... Лірика кохання. - К., 2006. - С.46.
Гай-Нижник П. Смак свободи... Лірика життя. - К.: Вид-во "Цифра-друк", 2009. - С.67.


Рецензии