Тишком - нишком...

Ходить котик, тишком нишком,
Лапками ступає,
Та на вушко тихо пісню,
Муркотить співає.
Серце гріє, мене лічить,
Біль вся відступає,
Мій ти лагідний коточок,
Аж душа лунає.
Божа ж ти моя тваринка,
Чорна та пухнаста,
Любиш ти свою хазяйку,
Хитра ти зараза.
А загляну в твої очі,
то й нудьга минає,
І підуть с життя турботи
Як та шерсть линяє..
27.03.10.


Рецензии