застегну на все пуговицы душу укр

Застібну на всі ґудзики душу свою,
Що розхристана довго була.
Я роботою прикрість і біль задавлю..
Зачекались вірші і діла..

Знов жорсткою стану, зуби зціплю,
Діловитістю все заміню
І нікому, мабуть, ніжно я не скажу
Я люблю тебе, просто люблю..

30.10.2009


Рецензии