Солоний дощ

Чекаєш.
У  снах  марнуєш  час.
Далеко 
Той  спалах  дивних  чар,
Під  небом
Блискучих  в  сонцях  страз
Десь  ходить
Шалених  мрій  казкар.

Захочеш
В  обіймах  пити  сон.
Заплачеш
В  надіях  марних  мрій.
Волога
Чужих  солодких  грон
Дощем  солоним
Впаде  на  штори  вій.


Рецензии