Чи треба довгi роки...

Заважаєш.
Немає пори гірше.

Заважаєш.
Давай, іди скоріше...

Заважаєш.
Не там сидиш... чи стала...

Заважаєш.
Чого отут поклала...

Заважаєш.
Мені ще жити треба,
Яка в тобі потреба...

Заважаєш.
Якби ти де пропала...
Щоб дні не забирала...

Чи треба довгі роки,
Як вичавлені соки.
Немає пори гірше...

Але, буття миліше.


Рецензии