***

В середині ти вже убив мене
Іще жива несправжня оболонка
Як мариво в пітьмі вона бреде,
Шукаючи того, хто є ніде,
Кого уже ніщо не приведе
До тої крижаної ополонки,
Де, маючи надію, вона стогне..
Але кругом тебе шалений гомін,
Ти не відчуєш навіть краплі жалю
До марива, що у страшній печалі
Зійде на дно свого лихого смутку,
Та не дозволить і німому звуку
Потурбувать твоє святе буття


Рецензии
Лена, мне мама перевела, нам понравилось. Где ты живешь?

Нелли Викторова   01.03.2012 17:01     Заявить о нарушении