***

Дні проходять одноманітно,
Позитиву немає в них.
Мав надію, що 2 квітня
Ми зустрінемось на вихідних.

Мав надію тебе пригорнути,
Розчинитись в очах твоїх,
Не сприйняти це, не збагнути
І хотіти цього не гріх.

Не зустрів тебе, не побачив,
Не вдихнув аромат волосся,
Не страждаю я і не плачу...
Чи то може мені здалося?


Рецензии