Гiмнець

Ой, як тяжко в Україні,
Жити нам,народу,
Як здавна,так і нині
Не бачити свободу!

Бо давно на нас поклали
Хрєн свій депутати,
Ми за них голосували-
Нам відповідати!

Так вставайте браття,люди
На борьбу з врагами,
Бо країну всі гвалтують,
Також і нас з вами!


Рецензии