Усе нове

Усе нове

Земля бунтується,
держав кордони рвуться.
Чую нового щось приходить.
А що? --- Не знаю!
Можу сказати, що
з ним зустрітися,
я приготовись.

Єднайтеся усі народи світу!
Великий заклик до вас лунає.
Хто має вуха, нехай почує що
часи нові, Нової Ери, завітають.
Від них втекти нікому неможливо,
отож, як найскоріше, піднімайтесь!

Єднайтеся, народи, як одна скеля!
Потужну силу ви маєте в руках...
Нехай кордони вас не ділять
--- Голос ви маєте, то й закричіть,
як той свобідний,
у повітряних межах, птах.

Афріканери та афріканці,
сегрегаціний стан давно вже розвалився.
Повстанці волі, до вас є заклик:
стяги Європи та Америки з"єднайтесь...
Слав"ян народи розбудіться!
Сонце, на ваші землі, вже засвітилось.

Велика "Вавилонська башта",
уже сягає неба...  Нам зрозуміти,
безліч танцювальних напрямків,
сьогодні обов"язково треба!..
В туманних хвилях, чи буде
малюватися прекрасний світ нашої мрії?..


Рецензии