Майдан. Андрию Шкилю

МАЙДАН. Андрію Шкілю.

Чоловік, в анфас - іспанець,
Україну взяв на танець,
Дар його - вогнений спалах,
Обертався в екстремалах.
Ви садіть його на кіл,
Ігрек в БЮТі буде Шкіль.

Істина знаходить базу,
Де несуть її, як вазу.
Епіцентр героїв Чайки *)
Йойкає під час їх байки,
Не тусується Андрій,
Ідеалів в хлопця - рій.

*)Роман Чайка - "5 копійок".

В Києві чи в штаті Юта
Атрибутом є валюта,
Лицедійство наших банків
Юті - як фанера танків,
Та у нас - уже облом,
Автор - Стельмах з Їжаком. *)

*)Їжак - Віктор Ющенко.

Крутонути з авангардів,
Розбубнявіти з мільярдів -
Ах, як просто бути шельма,
Два гравці - Їжак і Стельмах.
Інший дах приніс цей рік -
Їжа - та ж, лиш другий бік.

Наші справи закордонні -
Іноді є безпардонні.
Нам не скажуть: -Ви - ледащо,
А вони звелись нінащо:
Щоб валив дешевий газ,
Одвали, трубо, від нас.

Ці проблеми взяв Азаров -
Інститут, що зветься "Даром",
Ласощі, що любить "Дуся", *)
Кваплять всіх і я боюся -
От тоді будем цілком
Ми - ягнята над ярком .

*)Державне управління справами.

Ключові слова: Чудові, Ідейні,
Валюта, Крадії, Нінащо, Цілком.


Рецензии