Туга

     ТУГА

В моєму серці осінь...
Постійний сум. Я немов тінь.
Сонлива м'якість на душі...
А ще сумніш, коли дощі
Ідуть, ідуть без перестанку,
А як встаю я рано-зранку,
То думи мої всі в тобі...
Незнаю чом - на серці біль.
Мабуть тому, що ти далеко,
Тому, що у житті нелегко
Без тебе буде йтись мені.
Тугая туга за тобою
Мене висушує до болю.
І день за днем, немов роки,
Пливуть тихесенько собі.
Я сам з собою розмовляю,
Про тебе, любая, думаю
І вірші пишу в самоті.

Павло Гай-Нижник
11 липня 1989 р.


Гай-Нижник П. Згадуй мене... Лірика кохання. - К., 2006. - С.5.


Рецензии