Навчав Тарас жiночу стать

    *   *   *

Навчав Тарас жіночу стать
Як честь дівочу зберігать,
Як треба парубка кохати,
Щоб потім долю не прокляти.

Скільки літ минуло з часу
Як викрив Кобзар зраду,
А москалики і зараз
Безталанним раді…

Павло Гай-Нижник
7 листопада 1988 р.


Гай-Нижник П. Згадуй мене... Лірика кохання. - К., 2006. - С.3.


Рецензии