Майдан. Жарти часив вождя народив

МАЙДАН. Жарти часів вождя народів.

Питає Сталін Тимошенка:
-А вас ще не арештували?
І Тимошенко зразу зблід.
Питає Сталін Тимошенка:
-А вас іще не розстріляли?
І Тимошенко став, як лід.

В Бориспіль їде мінт Луценко,
Тримає швидкість біля сто,
Аж тут колона Тимошенко,
За сто зашкалюють авто.
Луценко каже: -Оце так,-
Приїхав і зайшов в літак.

Пита Луценко Тимошенко:
-А вас іще не задержали?
І Тимошенко побіліла,
Пита Луценко Тимошенко:
-А Путін прийме вас до зали?
І Юля тисне хрест до тіла.

Пита Луценко Тимошенко:
-А Путін мабуть вас пригорне,-
І Тимошенко вділа чорне,
Луценко палець в Тимошенко:
-А декольте відверне напасть?
І тут відчув жіночий ляпас.

Луценко каже Тимошенко:
-Ви перевищуєте швидкість,-
І очі з Юлі блиснуть прикрість,
Луценко каже Тимошенко:
-Мені показували палець,-
А Юля: -Їдеш ти, як старець.

Літак газує, а Луценко:
-Щоб зникла газова завіса,-
А Юля кже: -Йди до біса.
Літак газує, а Луценко:
-Відбийте газову атаку,-
А Юля кже: -Йди в клоаку.

Вже Янукович пише Юлі:
-В Медведька вас не задержали?
...
Далі буде від Нострадамуса.


Рецензии
...Люблю я Юлю Тимошэнко
И хай завыдуе Луцэнко.
Нэма другой такой красули
На Украйини кромэ Юли...

Александр Купидон   11.04.2010 04:42     Заявить о нарушении
Ми з Вами, Олександр, - однодумці. Дякую. І.Здерчук.

Иван Здерчук   11.04.2010 09:49   Заявить о нарушении