Будинок з химерами

Не будь моєю ти навіки,
Не будь моєю назавжди,
Я без любові, як каліка,
Любов не знає самоти.
А я самотній і не знаю,
Чи знайду тебе з поміж усіх...
Тебе у себе закохаю,
Зазнаєм ми з тобою втіх.
Моя надія ще не вмерла,
Нехай вона живе тепер,
Любов - це щастя, коли двоє,
А не будинок із химер.
А ти самотня, бо без мене,
Чекаеш Принца на коні,
І ти чекаєш недаремно,
Живучи далі в самоті...


Рецензии