Вона...

Вона - у подиху ніжних, теплих слів,
У теплоті, у серці, у єднанні,
Вона - у щирості наших почуттів,
У переплеті нашого кохання.
Ти завжди, завжди пізнавай її,
Де б ти не був (була) : чи в хаті, чи надворі,
Її оспівують ранні солов'ї,
І випромінюють її небесні зорі. В красі вона...У тому, щоб творити,
Вона завжди продовжує рости,
Її сенс - у тому, щоб любити, щоб дарувать життя, щоби цвісти.


Рецензии