Qezel

Kafir,gel tut haqqin yolun,haqq seni rusvay eylemez,
Tutsan oruc,qilsan namaz,savabini zay eylemez..

El cek bu eysi-isretden,at daha serabin dasin,
Qiyametde imtahanda serabda haray eylemez..

Ilahinin elindedir qarisqani fil eyleyer,
Senin tikdiyin komani hec zaman saray eylemez..

Momin olse el yas tutar,quslar qanad salib aglar,
Olsen kefensiz gedersen hec kes sene vay eylemez..

Zaman indi tersinedir, heyat bas-ayaq firlanir,
Ogul ataya is gorer,xerc alar havay eylemez..


Ilahi cahan quranda her insani cut yaradib,
Senide cut yaradibdir,kimise sene tay eylemez..

28.05.2007


Рецензии