***

Кудись іде,кудись втікає ,
цей сірий день ,але я знаю,
життєва істина проста-
після зими буде весна.
 
Цей сірий день я не згадаю,
він пройде тінню повз життя,
його сліди давно стерає
шалений вітер забуття.
 
Колись все зміниться
і барвами заграє,
але коли???Цього ніхто не зна -
нам залишається лише чекати ,
що зміни принесе нам ця ВЕСНА.
 


Рецензии