Фабрика зирок

Я на Фабрику зірок
Так давно хотіла,
Перший тур упустила
Другий заболіла,
А на третім як почула,
Що продюсером буде-
Знаменитий усім Костя
Щей Меладзе е-ге-ге.
Я нікому не сказала
Що про це давно мечтала.
Відіклавши трохи грошей,
Дочекалася пори
Взявши паспорт я рушила
До своеї мети.
Я дібралася до міста,
Як ви поняли уже,
Що сама я із дерьовні
Сільська дівка е-ге-ге.
Я білет собі придбала
І на потязі умчала.
Рано-вранці на світанку
Я прибула у Львів.
Це найближче від мене
Де кастинг проходив.
Ще навіть транспорт не ходив,
А я уже чекала.
Нас багато таких було на вокзалі.
Десь о пятій годині
Взявши таксі,
Я з дівками з Коломиї
Поїхали до мети.
Клуб "Міленіум" зустрів
Нас всіх в темноті.
Записавшись до списку
Ми чекали на журі.
Їсти і пити так хотілось,
Але піти не могли.
Коли черга прийшла
Я туди пішла.
Заспівати я не встигла
Як сказали можеш іти.
І анкету ти залиш-
Голосу нема.
Чого ж ти приїхала
Дівка із села-
У той час так подумала я.
Вийшла звідти і пішла,
Щоб добратись до вокзалу.
Я білет придбала
Сижу чекаю свої черги.
То дрімаю то хожу
Час пливе помалу.
Потяг мій в затримку йде,
Що робити маю?
Мені рано на роботу
І нікому не сказала,
Якщо вчасноь не приїду,
Шо казати маю?
Але вихід все ж знайшовся,
Потяг інший прибув.
На якому я рушила
Із спокійною душою.
Щось і сон мене не брав
Я все думала про те,
Як добре що ніхто не знає,
Що програла я усе.
Повернулася додому
Ніби у подруги була.
І пішла на роботу,
Як ніде і не була.
Трохи радість, трохи смуток,
Були поруч певний час.
Інколи в душі боліло-
Чому ж так, чому ж так?
Та спочатку я жаліла,
Що поїхала у Львів,
Але потім збагнула-
Це лише перший крок.
Я на цьому не зупинюсь
Буду іти до мети.
І ще Костя пошкодує,
Що мене упустив.

              Р.К.В.


Рецензии