Розфарбованi глянцевi посмiшки...

                O imitatores, servum pecus!
                (О імітатори, рабське стадо!)
                Горацій
Розфарбовані глянцеві посмішки,
А за ними дзвенить пустота.
За звання найпочесніше "sexy"
Змагаєшся із завзяттям бійця.

Фрази яскраві, слова, логотипи
Зірками стразів б'ють по очах.
Під зачісками модних типів
Ніщо в клонованих думках.

Та усі найяскравіші фарби
Виглядають в натовпі лиш сірими
Ксерокопіями глянцевих журналів...
Індивід - не значить особистість.


Рецензии