Ayrilmis can..

(Cenub seri)

Ayri dusduk cemenden,
Tebriz adli vetenden,
Deyin,kim ayiribdir-
Bax bu cani bedenden.

Nisgilden yaman bezdik,
Vetensiz oyunmezdik,
Bizi niye bolduler-
Axi biz bolunmezdik.

Dasa derd ver ah gorsun,
Tac gosterin sah gorsun,
Bizim bu cekdiyimizi-
Goyde qoy allah gorsun.

Hani elin harayi,
Yandi konlum sarayi,
Bir urek arasindan-
Axir hey Araz cayi.

Bu tayda ana aglar,
Nalesi qelbi daglar,
Bir ovuc torpaginla-
Bukub yarasin baglar..

            06.02.2003


Рецензии