Мiленiум

Міленіум – нова трагедія.
Нові штами мутованих істерій
З рекламою байдужого безглуздя
В безмежних синтетичних преріях.

Технології, комунікації
В світі штучному in vitro,
Віруси нової інформації
Отруїли мозок біовиду.

Мертвими бездушними ідеями
Голови отруєні вагітні,
Янголи з них більше не народяться,
А лиш тільки викидні огидні.

Мародерський легіон нулів
На руїнах одиниць Бастилії;
Покоління кволих ембріонів,
Ще століття – ще одна трагедія.


Рецензии