З новим роком!

Новий Рік вривається в життя,
Та не в радість тому, хто не виявив каяття,
В серці своєму і перед людьми
В році старому яких образив ти.

Щиро попроси пробачення і другим прости,
В Новому Році у серці не носи вини.
Починати треба з чистого листа,
І, яскравим вогником, світитиме душа.

Прощене серце теплом зігріється.
Ялинка новорічними вогнями засвітиться.
Побажання рідних і друзів посипляться,
І все найкраще в житті збудеться!

Грошей – щоб хватало,
Краса – щоб не в яла.
Життя –щоб фонтаном било,
Удача ніколи не підводила!

Щастя, радості, здоров я і кохання!
Нехай здійсняться всі бажання!
Любов і дружба хай ідуть з тобою кроком!
Вітаю всіх людей я З НОВИМ РОКОМ!!!


Рецензии