СТАН ДУШ...

В душі і серці порожнеча…
Невже кінець, невже пропала!?
Колись ти свою думку мала,
Тепер без бою просто впала.

Бажання жити десь пропало,
Депресія – мука твоя тепер.
Ще в понеділок щастя було,
А сьогодні тільки четвер!

Порожнеча полонила настільки
Що все навколо сіре, тьма.
І бути в невідомості ще скільки!?
У стану душі міри нема…


Рецензии