Смак свободи

СМАК СВОБОДИ

Пізнав я рано смак свободи
І, мабуть, в цім моя біда,
Бо маю крила я здорові,
А прoстору для них нема.

Павло Гай-Нижник
17 червня 1990 р.

Гай-Нижник П. Смак свободи... Лірика життя. - К.: Вид-во "Цифра-друк", 2009. - С.18.


Рецензии