Chorinho

Через вікно хлипала флейта               
Мелодію на жвавих нотах.
Було над морем. Смуток
Лягав хвилею нам під ноги,
І рештки сонця перелилися
За келих гір. І вперше
Я відчула, що в саду
Цвинтарно тхнуло листя,
Не було слів, ні жестів,
Тільки голе життя.

[Чорні акації.Віра Вовк – 1961]

Through the window squelched a flute
A melody from frisky music.
Above the see. Melancholy
Lay down under feet like a wave,
And sun remains ran over
The goblet of mountains. At first
I felt the leaves reeking of
Cemetery in the garden,
There were no words, no gestures,
Just naked life.


Рецензии