без названия

ранкова кава блиск на губи
а тобі знов з них не зірвати цілунок
я розумію це кохання лялькове...
життя з нами грає задля чого?

Маріонетки в чиїхсь руках
тіла звязані закриті очі
не відчуваю твого тепла
без тебе жити не хочу!!

зплутане волосся голодні очі
ти зараз єдине чого я хочу
я точно знаю це кохання лялькове
життя з нами грає задля чого


Рецензии