Остання ос нь

Остання осінь
Останнэ кохання
останнє, останнє, останнє прохання

Поцілуй мене
я хочу відчути тепло твоїх губ
в останнє...

Обійми мене!
я хочу знати ти поруч ти тут
в останнє

Ти лишивсь мій друг
а я не встигла сказати люблю
в останнє...

Остання осінь
останнє кохання
пишу я про тебе в останнє
в останнє...


Рецензии