***

     Я  НЕ   КРИЧУ !

Я більше не пишу,
Я більше не кричу,
 І душа не кровоточить!
На серці благодать,
А кругом – тиша,
Лише вона шепоче:
“Я лечу!
Я  вся в тобі, а ти в мені!”
І так гарно мені.
ГОСПОДИ!
Збережи і спаси
Дух  благодаті на нашому коханні,
На нашій сім’ї.
                18.03.2010р.


Рецензии