Божа Матiр Усмiхнена

Усміхненій Божій Матері –
Земний уклін.
На цьому тижні –
Вседержителем –
Воскрес Божий Син!
Воістину.
І – наче сонце
Жодного разу
На ніч не заходило.
Це не воля – свобода.
Усміхненій Божій Матері –
Цілунок дитини божої кожної –
Подарунок. Назустріч –
Сльоза, наче свята вода.
Усміхнена – молода.
Слухає молитов.
Про те, що Христос воскрес.
Про те, що їй – Благовіст з небес…
Про любов,
Якій народжувати новий світ.
Усміхненій Божій Матері
Розтанув лід –
Не на вікні, не на воді –
На усіх очах,
І в душах.
Діти, діти…
Сумнів прочах…


Рецензии