Майдан. Володимиру Литвину

МАЙДАН. Володимиру Литвину.

У сьомім спікера Мороза,
Яценюка - у восьмім з воза
Відправили відпочивати,
Литвин же в Раді зняв палати.
Який він гордий? Уявляй,
Ймовірно був чималий пай.

Приймали щедро в спілку з БЮТом,
Та Рибаков разом із Бутом
Ампутували ту жар-птицю,
Шмигнули з зиском за границю,
Коали *) ждуть, а той же НУНС
Ув'язнув в запахах, як скунс.

*)Члени коаліції.

Тромбон потрібен Україні, 
А не болонка, що на сіні,
Макітра вчена, та щей біла
Абияк до стільця добігла,
До нас йде гола борода,
А також - наш цей тамада!

Завіса в спілці знята з Богом,
А ти розший їх шви, Балого,
Верти хутчіш своє динамо
І не радій так, клята дамо:
Сташним не був розшитий шов,
А Рух народний розколов.

Сердитий Кендзьор був у жасі,
Куріючи в своїм запасі:
-Лис Тарасюк був - в комуністах!!!
Обпився в націоналістах!!!
Колись лиш Єльцин пив у піст -
Античний антикомуніст.

На БЮТ і Юлю впало лихо:
Аврал - і їх пішли не тихо,
Владуня-спікер думав думу,
А тут дають кругленьку суму,
Литвин не ждав від Юлі роз,
А поступив, як той Мороз.

Ключові слова: Уявляй, Пташку,
Тамада, Завіса, Склока, Навала.


Рецензии