Jimmy Jacobs - Kiss 2 Kill

http://www.youtube.com/watch?v=nq3DU63LCDQ

ЦЕЛУЙ, УБЕЙ.

Один стою,
Замерзаю,
В темноте ее я жду.

Проклят и разбит,
И в ушах звенит,
Кровью залит мир, в котором живу.

Погибла красота,
Стало все не так,
Мороз все злей.
Любовь ушла,
Ненависть жива...
Целуй, убей.


Cruel and cold,
I stand alone
Outside waiting for a girl.

Bruised, damned, and broken,
Now words spoken
Remind me that I'm living in a blood-stained world.

With beauty gone,
Move right to wrong,
From warmth to chill,
Passionate
From love to hate,
From kiss to kill


Рецензии