Почуття

Відчуття,на серце біль постійний
Почуття,та я живий,я сильний
Відчуття,я намагаюсь чути
Почуття,не можу я забути
У собі,замкнутись я бажаю
Сам собі,що далі я не змаю
Кожен раз,коли тебе згадаю
Частіше б'еться,серце,відчуваю
А,далі що,не знаю
Що далі,всетаки бажаю
Хоч прикидаючись удаль я утікаю
Та все-ж бажаю
А чого не знаю...


Рецензии