В мо х словах крапля правди

В моїх словах є крапля правди
А глузд говорить;не бреши
Тютюн-удар по міокарду
Мені наказуе-пиши

В останках мрій шо швидко тануть
Я ще чекаю на дзвінок
Бажання-ж справжніми не стануть
І це для мене с урок...

Нема надій,останок шляху
Що ще до смерті я пройду
Я вбережу від смерті краху
Що пренесе у дім біду...


Рецензии