Позначу кордони

  позначу кордони
  прийдешнєго літа
  та весни...
  скажи мені - хто ми,
  чому нас чекають
  тільки сни?

  чому так зухвало
  знущається з нас
  блакитна даль?
  чому нам так мало
  залишилось часу
  на печаль?

  плекаю надії
  на те, що ми знову
  будем вдвох.
  хай збудуться мріі
  і хай збережуть
  мою любов!

  в моєму мольберті
  залишився тільки
  чистий лист -
  всі фарби та пензлі
  я розкидав
  як тільки зміг.

  яскравою фарбой
  я вже малював
  оту весну,
  і ледь не прогавив
  тебе, як ту зіроньку
  чисту.

  я більше не можу
  чекати на тебе
  пів життя...
  зведу огорожу -
  коханню немає
  вороття...


Рецензии