Внучцi Ангелiнi

 


    Завмерла хвилина
    Тавруеться бiль
    Померла дитина
    Там вiчний спокiй

    Навкруг хвилювання
    Метушня i ридання
    Остане прощання
    I Ангел в нас свiй

    Хор Ангелiв з неба
    Нам звiнко спiвае
    Свою Ангелiну
    Вiд нас забирае

    Прощай наша квiтко
    Неласкане дiтко
    Прощай ненатiшене
    Нами дитя
    Весняна зорино
    Кохана дитино
    Була i нема
   


Рецензии