Кохання iснуе...

Кохання існує. Це мрія.
Кохання існує. Це сон.
Кохання - грайлива повія,
яка не дає телефон.
Кохання - шалена пожежа,
Велике число її жертв.
Кохання - як море - безмежне..
І завжди приходить, як смерть!
Кохання - яскрава обгортка.
Кохання - настирливий вир.
Кохання - то царська корона,
не вхопиш - то зникне, повір.
Кохання... Та що тут казати.
Без нього погано і з ним.
Кохання, як блискавка, вразить....
Опісля розтане, як дим.


Рецензии