Яку ти вигадав любов?

Яку ти вигадав любов?
Її давно уже нема.
І за вікном хурделить знов,
І на вустах бринить зима.
А ні води, а ні ходи –
Чи світ за обрієм шукати?
Усі заметено сліди,
Та може сніг водою стати…
І білі – білі острови…
За небом  -  крок, і я за кроком,
Спіймай у просторі, злови
Відлуння « вчора» ненароком.
Яку ти вигадав любов?


Рецензии
Христос ВОСКРЕС!!!

Зелёный Юрий Константинович   05.04.2010 08:16     Заявить о нарушении
ВОИСТИНУ ВОСКРЕС!

Надежда Кошель   05.04.2010 09:45   Заявить о нарушении