Проспект Вернадського. Экспозиция

ПРОСПЕКТ ВЕРНАДСЬКОГО. Экспозиція.

Проспект Вернадського такий широкий,
Що обіймає Київ і Москву,
Він мчатиме в Галактику, аж доки
Людину Homo sapiens зову.

Земля Вернадського, ти теж широка,
Ти тільки лиш гріхи свої збагни,
Бо над тобою - два Господніх ока,
А під тобою - око Сатани.

Горілку нам нечистий в дім приносить
І цигарки привіз нам не Колумб,
Ми п'єм і п'єм, ніколи нам не досить,
І смокчем, смокчем, ту цигарку злу.

Та попри це у нас буває гірше,
Як наркота - мерзенний кримінал,
Щоби нажитись, покидьки скоріше
Спішать відмити темний капітал.


Рецензии