Марно день пройшов...

Марно день пройшов сьогоднi, марно!
А спочатку вiн такий був гарний:
Пташки рано вранцi щебетали,
Мов мене кудись з собою звали…

Тiльки я на щебiт не повiвся,
Походив, та й спати повалився.
Я проспав ось так до самой ночi,
А серед ночi розплющив очi…                05.12.01


Рецензии