Людина, яка зам-ня пов-тря

Я розповім тобі, про весь останній час,
Коли мою любов дощ виплакав вночі,
І зорі приховали всю блакить від нас,
Я намагалась не забути твої рідні очі.
Я розповім тобі, як тяжко в забутті,
Згадати хто ти є, і чого варта,
Коли блукаєш начеб-то у небутті,
Коли всі фініши на рівні старта.
Я розповім тобі про сльози і печаль,
Про радість, що хвилини розриває,
Про незгаданну незнанну даль,
Про тих, хто нас іще не знає.
Я подарую тобі, посмішки сліди,
На твому сердці, що з моїм у ритмі б`ється
Я подарую, тобі всі світи,
Які доступні, коли звін твоєй струни прольється.


Рецензии