Червона квiточка. НЕ дитяча казка

За мотивами народної творчості.

…Купець  їде за три моря товар купувати,
І питається трьох дочок, чим їх  здивувати.
Що привезти в подарунки, чим прикрасить файних
Його дівчат ріднесеньких, красунь незвичайних?
Одна каже: «Милий татку, привези коралі!»,
Друга мовить: «Хочу дуже дві барвисті шалі!»
А найменша - замислилась, повела плечима,
Та й говорить татусеві, зблиснувши очима:
- Привези мені потвору для втіх сексуальних,
Щоби вміла - небачене, аж до гріхів звальних!
Щоб була удатна дуже до великих оргій!
Дай за неї - скільки просять, не скупися в торгу…
- Та ж чи ти здуріла, доню?!! – вирячивсь сердешний.
Оце буду хвилюватись в свій від’їзд прийдешній!
Оце маю собі втіху – збочену діваху!...
- Тихо!!!,- каже молодичка. - Підем звичним шляхом!
Нехай буде по-вашому, батечко рідненький,
Везіть мені з країн дальніх - квітку червоненьку!
А все інше, доведеться, вже самій робити,
Хоч могли б ми шлях до принца трохи й скоротити…

2010


Рецензии