Балаболки - 3

Дід біжіть ізранку в баню,
Наче в церкву у останнє.
Чом, питається, спішить?
Треба дірку прокрутить!
У стіні, щоб пишнотілих
Бачить дівок розпашілих.

На Івана, на Купала,
Молодь вогнище розклала.
І стрибала крізь багаття,
Хлопці – в штанях, юнки – в платтях.
Дівка крізь вогонь летіла -
Шерсть обсмалена смерділа!

Раз худобу кум Панас
Біля лісу вранці пас.
Й на трухлявому пеньочку
Знайшов дивного грибочка.
Кум ту знахідку ковтнув –
В космос, до зірок, шугнув!

Дядько з м’ясокомбінату
У штанах сховав «зарплату» -
Він ковбаску в синюзі
Скотчем примотав к нозі.
Всі жінки тепер його!
Ковбаса ж бо – ого-го!

На роботу йдуть повії –
Довгі ноги, довгі вії,
Довгі нігті… і волосся,
Аж у кільця заплелося!!!
…То одна з них нахилилась,
Так, що дупа заголилась…

Брав суддя-колядник мзду,
Та зробив раз «єрунду» -
Не віддав частину мзди
І тепер чека біди.
Ой, отримає ж тринди
Він за той не поділ мзди!

2010


Рецензии