Люблю тебе

      
Люблю тебе
Голубку чорноброву.
Зачарувала ти мене,
Хочу затіяти розмову
Про нас з тобою,
Про чуття моє.
Пливу до тебе я рікою,
Заполонила серце ти моє,
Як та дівчинонька єдина.
Єдина, мов сонце
У безхмарну днину.
Кохаю тебе!Що ж це?
Запалила іскру у моєму серці,
Перетворивши іскру на вогонь.
І як забути очі ці,
Що сняться у вісні.
Твоя усмішка романтична,
Мов місяць у прекрасну ніч,
Для мене Афродіта ти міфічна
Запалила в серці свіч.


Рецензии
еще бы не любить!

Надежда Демченко   01.04.2010 16:06     Заявить о нарушении