***

Я  є  ніхто  і  звуть  мене  ніяк
та  ім'я  доброго  я  не  шукаю.
В  моїй  душі  таїться  переляк,
його  від  світу  думками  не  сховаю.

Як  боляче  було  як  струни  рвались,
як  рани  кровоточили  вином,
як  ще  хилину  і  уже  здавалось,
що  очі  поцілуються  з  Хрестом!

............................................
............................................
............................................
............................................
P.S.
У  друге  народилася  Богиня,
ще  за  життя  зустрілася  з  Творцем.
Повідана  для  неї  є  святиня,
що  стане  на  землі  митцем.


Рецензии