Щось дуже знайоме...

                Щось дуже знайоме,
                Мов відгук окличний:
                «За «вчора» не треба
                Ховати обличчя!»
                Вітрила зневіри –
                Хвостата химера –
                Поламано весла –
                Дрейфує галера.
                А ще невідоме:
                Як звати дороги?
                З небес відірвались
                Дощі довгоногі. 


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.